Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2023 року 11:52

Міжнародний день людей з інвалідністю

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, в теплій та дружній атмосфері пройшов захід Пирятинського районного осередку Всеукраїнської організації ,,Союз організації інвалідів України”.

Цей день покликаний привернути увагу до проблем, захисту прав, гідності і благополуччя людей з інвалідністю, акцентує увагу суспільства на тому, що права всіх людей, незалежно від статусу, – рівні.

Олег Сімон, голова Пирятинського осередку СОІУ, подякував тим, хто завжди поруч і готовий допомогти. Провідний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому міської ради Наталія Юрченко відзначила активну життєву позицію учасників організації. Побажала міцного здоров’я, оптимізму, якнайшвидшої Перемоги та вручила Грамоти Пирятинської міської ради Олегу Сімону й новим членам Пирятинського осередку Всеукраїнської організації інвалідів.

Відбувся захід і для дітей з інвалідністю, де хлопці та дівчата грали в ігри, розповідали вірші та співали, а Святий Миколай їм роздав подарунки.

На захід завітали заступник міського голови Тамара Коваленко та директор Пирятинського центру надання соціальних послуг Тамара Захарченко, які привітали дітлахів з прийдешніми різдвяно-новорічними святами та побажали незламності, сили духу та віри в дива.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua