Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 листопада 2023 року 08:45

21 листопада – День Гідності та Свободи!

Шановні пирятинці!

21 листопада – День Гідності та Свободи! День, який демонструє всьому світу, що для українців гідність та свобода – це найвищі цінності, заради яких ми готові віддавати життя.

Десять років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності відстоювати європейський напрямок розвитку України, почавши тим самим відлік нової держави. Дві новітні революції в Україні – Помаранчева революція 2004-го року і Революція Гідності 2013-го року показали нестримне прагнення українського народу до життя у сучасній демократичній європейській країні.

Сьогодні боротьба за незалежність України триває. Нам усім ще доведеться прикласти чимало зусиль, аби збудувати таку державу, про яку мріяли наші діди-прадіди. З незламною і нескореною душею ми сьогодні відвойовуємо не лише кожен сантиметр своєї землі, а й кожну сторінку своєї історії.

Впевнений, що наша віра у власні сили і в рідну країну пройде всі випробування, які нам посилає нелегке сьогодення, і в подальшому надихатиме на впровадження якісних змін заради пам’яті загиблих співвітчизників, заради процвітання і руху вперед.

Щиро бажаю усім наснаги, добробуту, нових звершень в ім’я України та мирного неба над головою. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу та наших Героїв, прагненням до єдності та порозуміння!

Світла пам’ять усім полеглим Захисникам. Щира вдячність усім, хто рішуче відстоювали  і відстоюють право українського народу жити у власній, вільній та процвітаючій європейській державі.

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua