Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 листопада 2023 року 14:15

Підготовка до чергової сесії

Розпочалася підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради. Сьогодні відбулися засідання двох депутатських комісій, на яких опрацьовано проєкти рішень відповідно до профільного спрямування.

Зокрема, депутати комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності проаналізували запропоновані розробниками зміни до діючих програм медичної галузі, соціального захисту, фізичної культури.

Зокрема, підтримано перерозподіл коштів між заходами Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення – за рахунок економії по ряду заходів програми пропонується додати кошти на надання фінансової допомоги особам, котрі опинилися в складних життєвих ситуаціях, - 74 тисячі гривень.

Фінансування Програми розвитку пріоритетних видів спорту на 2023 рік пропонується збільшити на 27,5 тисячі гривень для покриття витрат участі вихованців секції сумо ДЮСШ в чемпіонаті Європи.

Комісія з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ підтримала запропоновані зміни до Програми культурно-мистецьких заходів, розвитку туризму та охорони культурної спадщини в частині виділення 99 тисяч гривень на виготовленя облікової документації на пам`ятки культурної спадщини: Собор Різдва Богородиці та школу, в якій навчався наш поет-земляк К. Герасименко, - приміщення філії Пирятинського ліцею.

Додається 14 послуг до переліку адміністративних послуг Пирятинського ЦНАПу: на 11 послуг планується розширити розділ "Архітектура та будівництво" та на 3 – "Ветеранська політика".

Остаточні рішення з цих та інших питань порядку денного будуть прийняті черговою сесією, засідання якої відбудеться 29 листопада.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua