Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 листопада 2023 року 15:11

Працювали сесія та виконком

Відбулися позачергові засідання колегіальних органів міської ради – сесії та виконавчого комітету.

На початку засідання виконавчого комітету заступник начальника Другого відділу РТЦК та СП Віталій Пономаренко передав Орден "За мужність" ІІІ ступеня, яким посмертно нагороджений житель нашої громади Владислав Савченко, матері загиблого Захисника Ніні Михайлівні.

Виконавчим комітетом схвалено, а сесією прийнято відповідні рішення щодо внесення змін до діючих програм. Фінансування Програми діяльності міської ради збільшується на 187,55 тисяч гривень: 100 тисяч гривень на послуги з встановлення системи відеоспостереження на території громади; 87,5 тисяч гривень – на одноразову виплату головам квартальних комітетів з нагоди Дня місцевого самоврядування. Перерозподілено кошти між заходами програми "Питна вода": 83 тисячі гривень, зекономлені на заходах програми, перерозподілено на придбання та встановлення засобів обліку води в селах Малютинці та Смотрики.

Відповідним рішенням сесії внесено зміни до складу виконавчого комітету міської ради: виведено Сергія Оникія та Богдана Алекперова, які систематично не відвідували засідання виконкому; натомість, до складу виконкому уведено Віталія Бабака.

Прийнято рішення сесії про передачу військовим частинам квадрокоптерів та тепловізорів, придбаних за кошти бюджету громади.

В ході засідання виконавчого комітету заслухано інформацію від міських комунальних підприємств щодо виконання їх фінансових планів та господарську діяльність за 9 місяців поточного року. Всі підприємства, за винятком госпрозрахункових очисних споруд, продемонстрували стабільні показники роботи. Збиткові результати підприємства, яке займається водовідведенням, зумовлені економічно необгрунтованим тарифом, який наразі діє по підприємству, та зменшенням обсягів стоків від Пирятинського сирзаводу, котрий є основним споживачем послуг очисних споруд.

Виконавчим комітетом прийнято рішення про встановлення меморіального знаку загиблим Героям Небесної Сотні по вул.Соборній, 42. Відміна попереднього рішення виконкому, яким пам`ятний знак планували перенести в район Майдану Незалежності, зумовлена неможливістю проведення реконструкції в тій частині міста.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua