Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 листопада 2023 року 08:35

Кожен з батьків, навіть у такі складні часи, прагне, аби їхні діти не лише навчалися шкільним наукам, а й всебічно розвивались, знаходили улюблені заняття та вдосконалювали свої таланти.

У Пирятинській громаді діти мають змогу обрати справу до душі у позашкільних закладах та закладі культури: центрі дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацькій спортивній школі та школі мистецтв.

Сьогодні розпочинаємо цикл матеріалів, в яких покажемо, де і чим можуть займатися юні жителі нашої громади.

Вже 95 років осередком дитячого сміху, запалу та ентузіазму є центр дитячої та юнацької творчості. За цей час заклад кілька разів змінював назву та місце розташування, розширював напрямки діяльності, та незмінним залишалося одне - виховання молодого покоління.

З 1967 року і до нині заклад розташовується у Пирятині по вулиці Музейна, 33, в історичній будівлі. 653 дитини відвідують 30 гуртків ЦДЮТу, що працюють за кількома напрямками:

  • художньо-естетичний,
  • науково-технічний,
  • еколого-натуралістичний,
  • туристсько-краєзнавчий,
  • спортивний,
  • гуманітарний.

Робота центру творчості направлена на особистісний розвиток дитини, розкриття її талантів та здібностей. Багатопрофільність закладу дає можливість хлопчикам та дівчаткам обрати улюблену справу: туризм, квілінг, театральний гурток, вокал, писанкарство, ліплення, бісероплетіння та багато іншого. Відвідують центр творчості дітки від 5 до 17 років. Для найменших працюють гуртки «Навчалочка» та «Ліплення із солоного тіста».

Про професійність педагогів говорять здобутки їхніх вихованців, які постійно завойовують призові місця на різноманітних конкурсах, фестивалях та змаганнях різних рівнів.

Кожна дитина талановита і Центр дитячої та юнацької творчості допоможе розвивати цей талант.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua