Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 листопада 2023 року 06:45

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва!

Щиро вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу!

В усі часи пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками української національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Завдяки культурі ми змогли зберегти свою незалежність та самобутність. І саме завдяки нашій культурі, нашій духовності ми переможемо ворога.
Працівники культури та майстри народного мистецтва формують духовність, почуття національної гідності та злагоди в суспільстві. Вони дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, а разом з тим, звеличують рідну Україну!

Бажаю всім працівникам сфери культури міцного здоров’я, добробуту, творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай втілюються в життя всі ваші життєві плани, ідеї та мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення та нові перемоги!

 

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua