Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 листопада 2023 року 12:22

У Пирятині планується відкриття "Жіночого центру працевлаштування"

Міський голова Андрій Сімонов підписав Меморандум про співробітництво між Пирятинською міською радою та ГО «Інноваційні соціальні рішення», яким передбачається партнерство у реалізації проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» на території громади.

Проєкт покликаний посилити економічну спроможність жінок, що постраждали від війни, зокрема, внутрішньо переміщених осіб (ВПО), жінок з інвалідністю, постраждалих від гендерно зумовленого та домашнього насильства, жінок, що опинились в складних життєвих обставинах.

В рамках проєкту планується відкриття офісу «Жіночий центр працевлаштування» у Пирятині. Це можливість пройти курси прикладних професій, які допоможуть знайти нову роботу, ІТ-курси початкового рівня, отримати послуги кар’єрної радниці з пошуку роботи, оффлайн та онлайн сесії на різноманітні теми, пов’язані з працевлаштуванням та можливість отримати стартові набори для початку власної справи.

Тож вже зараз запрошуємо до реєстрації мешканок нашої та сусідніх громад, які потребують допомоги у працевлаштуванні.

Посилання на форму реєстрації https://bit.ly/49ufggL

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Європейського Союзу, в партнерстві з ГО «Інноваційні соціальні рішення».

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua