Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2023 року 07:45

Працювали сесія та виконком

Відбулися чергові засідання колегіальних органів міської ради – сесії та виконавчого комітету.

Прийнято рішення сесії щодо присвоєння звання "Почесний громадянин Пирятинської громади" Герою України Андрію Докторенку та посмертно Захисникам, які загинули за оборону України.http://pyriatyn.org.ua/news/p10198

Схвалено виконавчим комітетом та прийнято рішення сесії з ряду діючих програм комунального напрямку, соціального захисту, галузі охорони здоров`я, безпекового спрямування.

Відповідні зміни відображено в показниках бюджету громади – здійснено перерозподіл 3 412 850 гривень. Частину цих коштів перерозподілено на фінансування програм:

Програма розвитку та підтримки КП "Екосервіс-2022" – 1 495 000 гривень;

Програма покращення благоустрою – 766 тисяч гривень;

Програма підтримки ЗСУ – 740 тисяч гривень;

Програма утримання об`єктів комунальної власності – 290 тисяч гривень;

Програма "Питна вода "– 161 978 гривень.

Окрім цього, виділено кошти і на заходи поза програмами. Зокрема, на потреби закладів освіти та культури – 127 тисяч гривень. Серед іншого ці кошти передбачено на придбання інвенторних світлодіодних панелей, металопластикових дверей та обігрівачів у заклади.

Відповідними рішеннями сесії на потреби військових передано генератор, меблі, інвентар.

Депутати підтримали порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання "Мати-героїня" жительці села Малютинці Пирятинської громади.

Прийнято рішення про дострокове припинення повноважень депутата Олександри Гуцаленко на підставі поданої нею заяви.

На сесію прийшла ініціативна група пирятинців, котрі висловили скарги на діяльність  ТОВ "ТД "Лубнигаз": підприємством нараховуються завищені суми сплати за газ та в результаті пропорційно збільшуються платежі за його розподіл. Окрім цього, порушено питання недоброзичливого ставлення керівництва Пирятинської  філії до клієнтів. В результаті обговорення членам ініціативної групи було рекомедовано оформити своє звернення та офіційно направити документ для розгляду в міську раду, аби на його основі в подальшому ініціювати зустріч з керівництвом філії та вжити заходи відповідно до повноважень органу місцевого самоврядування.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua