Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 жовтня 2023 року 05:27

Підготовка до чергової сесії

Підготовка до чергової сесії міської ради традиційно завершилася проведенням засідання депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності. Попередньо протягом тижня відбулися засідання всіх депутатських комісій, які розглянули проєкти рішень відповідно до свого профільного спрямування.
Депутатами ретельно опрацьовано та погоджено зміни до цільових програм:
- фінансування Програми покращення благоустрою планується збільшити на 766 тисяч гривень – кошти передбачаються на заробітну плату працівників КП "Каштан" та придбання паливно-мастильних матеріалів для потреб підприємства
- до програми "Питна вода" додаються заходи з ремонту мереж водопостачання у Вечірках (80710 гривень), Крячківці  (54300 гривень), виділяються додаткові кошти на придбання матеріалів та запчастин  КП "Велика Круча Сервіс" – 37 649  гривень
- на 740 тисяч гривень дофінансовується Програма підтримки ЗСУ
- на 480 тисяч гривень планується збільшити фінансування Програми організації харчування хворих стаціонарних відділень Пирятинської міської лікарні. 
Відповідні зміни буде внесено і до показників бюджету громади на поточний рік.
Попередньо програми комунального спрямуваня були розглянуті та погоджені комісією з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг.
Кожною з комісій погоджено питання присвоєння звання "Почесний громадянин Пирятинської громади". Під час обговорення секретар ради Сергій Пазюк вніс пропозицію: починаючи з наступного року, запровадити щорічну одноразову виплату пирятинцям (в разі присвоєння звання посмертно – сім`ї),  яким присвоєно це звання.
Рішення з усіх опрацьованих комісіями питань будуть прийняті на черговій сесії Пирятинської міської ради, яка відбудеться 25 жовтня.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua