Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 жовтня 2023 року 16:39

У громаді розпочинається опалювальний сезон

Відбулися позачергові засідання сесії міської ради та виконавчого комітету. Проведення зібрань обумовлені прийняттям рішень щодо початку опалювального сезону та надання якісних послуг з теплопостачання жителям громади.

Опалювальний період 2023-2024 років у житловому фонді, підприємствах, установах, закладах соціальної сфери, охорони здоров’я, освіти та культури населених пунктів Пирятинської громади розпочинається 17 жовтня, - відповідне рішення сьогодні прийнято виконавчим комітетом міської ради.

Сесією прийнято звернення до Полтавської обласної ради щодо передачі котельні по вулиці Європейська,66 у власність Пирятинської міської територіальної громади. Котельня, яку обслуговує ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“, має протяжність теплової мережі 780 м та надає послуги з постачання теплової енергії шести багатоквартирним житловим будинкам по вулиці Європейській та Вокзальній. Зважаючи на велику протяжність теплотраси та її незадовільний технічний стан, щорічні втрати теплової енергії становлять понад 100 Гкал. Через постійний ріст цін на енергоносії та інші складові, діючі тарифи не відшкодовують витрати на виробництво теплової енергії по даній котельні. У зв’язку з відсутністю юридичних підстав Пирятинська міська рада не може надати ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ фінансову підтримку для погашення заборгованості за спожитий природній газ та утеплення теплотраси. Саме тому прийнято рішення щодо ініціювання передачі котельні у власність міської ради, аби жителі багатоповерхівок могли і надалі отримувати якісні послуги з теплопостачання. 

Під час засідання виконкому прийнято рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вулицях Замок, Успенська, Ярмаркова, Вишнева у Пирятині та по вулиці Прилуцькій у Верхоярівці.

Прийнято ряд рішень щодо надання статусу дитини війни дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, котрі переїхали на Пирятинщину із територій, де ведуться активні бойові дії, – з Херсонщини, Харківщини.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua