Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 жовтня 2023 року 12:29

Відремонтовано дорогу Пирятин-Прилуки

Аварійний стан автошляху Пирятин-Прилуки – проблема, що хвилювала жителів нашої громади упродовж кількох років поспіль. Відрізок траси Р-67 у межах Пирятинської громади становить понад 18 кілометрів; проте, це – дорога регіонального значення, її утримання здійснюється за рахунок державного бюджету. Пирятинська міська рада неодноразово зверталася до балансоутримувача дороги щодо її неналежного експлуатаційного стану, але проблема залишалася невирішеною. 
 
Міський голова Андрій Сімонов звернувся з клопотанням щодо ремонту Прилуцької дороги до Народного депутата Олексія Устенка. Завдяки сприянню народного депутата кошти на проведення поточного ремонту відрізку дороги в межах нашої громади було виділено з державного бюджету. Наразі роботи вже виконано і асфальтове покриття автошляху відновлено. 
 
"Щиро дякую Олексію Устенку за систематичну й результативну співпрацю з Пирятинською громадою і, зокрема, за вирішення нагальної для нас проблеми ремонту дороги Пирятин-Прилуки, - відзначає Андрій Сімонов. – Ця траса має важливе значення для багатьох жителів Пирятинщини, адже сполучає ряд наших сіл з центром громади! Дбаючи про стан доріг, якими користуються наші люди, - дбаємо про безпеку кожного учасника дорожнього руху!"

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua