Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 жовтня 2023 року 14:53

Відбулася зустріч членів родин загиблих у 2022-2023 роках військовослужбовців та військових, які зникли безвісти під час повномасштабної війни, з міським головою Андрієм Сімоновим та народним депутатом України Олексієм Устенком. До зустрічі, ініційованої нардепом, було долучено представників ГО «Юридична сотня», представника уповноваженого з прав людини у Полтавській області Владислава Носенка.

Обговорили проблемні питання, що виникають у родинах загиблих військових та службовців, які вважаються безвісти зниклими, при оформленні необхідних документів. Люди розповіли про проблеми, з якими їм доводиться стикатися, зокрем у комунікаціях з військовими частинами, службу в яких проходили військові.

Родинам, які потребують юридичної допомоги у вирішенні проблем, було надано фахові роз’яснення щодо алгоритмів їх дій. Окрім цього, юристи, які долучилися до зібрання, надаватимуть подальший юридичний супровід сім’ям, яким потрібна допомога в оформленні документів.

«Сьогодні відбулася дуже важлива зустріч для багатьох родин нашої громади, у яких війна відібрала їх рідних. Добре, що в підсумку люди отримають фаховий супровід спеціалістів та зможуть вирішити проблеми, з якими самотужки їм не справитися. Дякую Олексієві Устенку за ініціативу проведення цього зібрання», - відзначає міський голова Андрій Сімонов.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua