Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 жовтня 2023 року 05:57

Допомагаємо тим, кому зараз найважче

Сто родин з числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Пирятинській громаді, за сприяння міського голови Андрія Сімонова, отримали гуманітарну допомогу від Благодійного фонду "УМАС" за підтримки БФ "Енеїда" (United Kingdom) та українського бізнесу. 

До наборів, які передано родинам, увійшли продукти харчуваня українського виробництва, канцелярярське приладдя від ТОВ "Перший канцелярський" і ТОВ "Тетрада",  дитячі ігри від компанії "Vlady Toys", а також засоби гігієни. Окремо благодійники передали у місцеву бібліотеку дитячі книги від видавничого дому "Пегас" та розвиваючі ігри.

БФ "УМАС" допомагає сім'ям ВПО у Полтавській області від початку 2023 року на базі міста Гадяч. Завдяки співпраці народного депутата Максима Березіна та голови громади Андрія Сімонова вдалося об'єднати зусилля благодійників для допомоги людям, які її потребують, і у Пирятині.

"Ми завжди шукаємо нові можливості для підтримки і забезпечення людей у нашій громаді. Тому будемо і надалі сприяти місіям благодійників у Пирятинській громаді, щоб подібні заходи проходили постійно і ми могли залучити ще більше допомоги для наших людей. Щиро дякую всім, хто долучився до такої потрібної та важливої справи – підтримки тих родин, яким зараз найважче", - відзначає Андрій Сімонов.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua