Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2023 року 18:24

Відбулося засідання Наглядової ради проєкту Європейського Союзу

Відбулося засідання Наглядової ради проєкту Європейського Союзу  „Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання“.

В роботі зібрання взяли участь міський голова Андрій Сімонов, його заступник Тамара Коваленко, члени Наглядової ради від виконкому Олексій Гусак і ГО „Інститут громадянського суспільства” Анатолій Ткачук та Ніна Наталенко,  директори шкіл, адміністратори коворкінгів та працівники команди проекту.

Учасники засідання обговорили стан реалізації проєкту, роль органів місцевого самоврядування територіальної громади у його впровадженні, перспективи формування законодавчих ініціатив в сфері  регіонального розвитку, відновлення та європейської інтеграції в контексті врахування потреб Пирятинської громади.

Також розглянули низку питань діяльності коворкінгів, популяризації  результатів проєкту, інші поточні справи.

Засідання Наглядової ради пройшло у руслі конструктивного обговорення та відкритого діалогу, прийняті відповідні рішення, дані доручення.

До початку зібрання експерти ГО „Інститут громадянського суспільства” відвідали міні-ферму Василя Томака в с.Яцини та гончарний коворкінг на базі філії Пирятинського лицею.

 

Нагадаємо, Проєкт ЄС „Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання“ з 2021 року реалізується Пирятинською міською радою, ГО „Інститут громадянського суспільства” та КП «Агенція розвитку Пирятинської громади» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua