Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 вересня 2023 року 14:26

Депутати готуються до сесії

Проведенням засідання депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності завершився цикл підготовки до чергової сесії міської ради, яка відбудеться 27 вересня. Попередньо протягом тижня відбулися засідання всіх депутатських комісій, які розглянули проєкти рішень відповідно до свого профільного спрямування.
Традиційно, на сесію виноситься ряд рішень щодо внесення змін до діючих програм.
Зокрема, зміни запропоновані до Програми "Стипендії міської ради обдарованими дітям", яку планується дофінансувати на 53 тисячі гривень. Збільшується кількість дітей, які мають вагомі здобутки на олімпіадах і конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. 
Погоджено зміни до Програми інформатизації на загальну суму 1,421 мільйона гривень: 900 тисяч гривень – на придбання оргтехніки для проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році; окрім цього, змінами передбачено закупівлю комп`ютерної техніки для закладів освіти й культури. 
На 1,5 мільйона гривень планується збільшити програму підтримки ЗСУ.
Запропоновані та підтримані зміни до програм комунального профілю.
5 мільйонів гривень – на реконструкцію будівлі Центру надання адміністративних послуг. Ці кошти залучені з державного бюджету. 
650 тисяч гривень - на придбання будматеріалів для проведення ремонтів у приміщеннях, що перебувають у комунальній власності. 
На 80 тисяч гривень планується збільшити фінансування програми "Питна вода" – кошти передбачаються на ремонт водогону у селі Вікторія та придбання паливно-мастильних матеріалів для КП "Березоворудське".
На 100 тисяч гривень планується дофінансувати Програму покращення благоустрою для придбання додаткових сміттєвих баків. 
Підтримано проєкт змін до показників бюджету громади на загальну суму близько 10 мільйонів гривень. Серед змін, не відображених у програмах, - придбання паливно-мастильних матеріалів для закладів освіти на суму 490 тисяч гривень; придбання генераторів для дитсадків "Берізка" та "Сонечко" – 460 тисяч гривень.
Остаточні рішення з цих та ряду інших питань будуть прийняті на черговій сесії. 
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua