Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 вересня 2023 року 13:04

Перевезення учнів до шкіл громади

Забезпечення доступності до отримання освітніх послуг дітьми, які проживають на території Пирятинської громади, - один із пріоритетів муніципалітету! 
Тому, аби мати можливість систематично підвозити учнів і педагогічних працівників до закладів освіти, працюємо над поповненням автопарку новими транспортними засобами. Для закупівлі автобусів виділяються кошти бюджету громади та залучаються інші джерела співфінансування. 
Наразі шкільний автопарк налічує 12 автобусів. У 2021 році на умовах співфінансування з держбюджетом було придбано  два нові шкільні автобуси на загальну суму 3,9 мільйона гривень. З 16 автобусів, які були закуплені областю, тоді ми отримали 2! Цього року, із 33 автобусів, закуплених на громади усієї Полтавської області, три – для Пирятинської громади! Придбані вони за рахунок співфінансування державного та місцевого бюджетів. 
Також планувалося закупити ще два автобуси.  Але у зв`язку з тим, що завод-виробник не встигає виготовляти транспортні засоби, придбання автобусів відклалося.
Цього навчального року до шкіл громади підвозиться 697 учнів та 42 педагогічні працівники. 
До міських ліцеїв та опорних закладів підвезення здійснюється із 34 сіл: Білоцерківці, Велика Круча, Верхоярівка, Вечірки, Високе, Вишневе, Вікторія, Грабарівка, Гурбинці, Давидівка, Дейманівка, Замостище, Заріччя, Калинів Міст, Каплинці, Кейбалівка, Кроти, Крячківка, Курінька, Леляки, Малютинці, Мар'їнське, Нетратівка, Олександрівка, Першотравневе, Повстин, Прихідьки, Рівне, Сасинівка, Скибинці, Смотрики, Усівка, Харківці, Яцини.
Днями розпочали підвозити дітей і по місту: із району автостанції, вулиць Січових Стрільців та Цибаня здійснюватиметься підвіз до міських закладів освіти.
Спільними зусиллями забезпечуємо якість та  доступність освіти для дітей громади!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua