Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 вересня 2023 року 16:18

Перемога у проєкті

Пирятинська громада отримала перемогу у грантовому проєкті Міжнародної організації з міграції “Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку”.
Отриманню позитивного результату передувала тривала робота команди пирятинців: працівників муніципалітету, представників Молодіжної ради, громадських активістів. Вони успішно пройшли ряд тренінгів, етап діалогових сесій, провели дослідження зі збору та аналізу даних. Команда проєкту визначила нагальну потребу, склала план реагування громади для участі у відборі ініціатив для його наступної реалізації.
В результаті перемоги громада отримала можливість реалізувати проєкт з облаштування приміщення та створення умов для функціонування мобільного молодіжного простору "KOLOMOLOdi" в місті Пирятин за рахунок грантових коштів у розмірі, еквівалентному 12 тисячам доларів США.
Обладнання, яке буде закуплене, в подальшому планується використовувати для проведення навчальних, культурних, дозвіллєвих активностей, а також для виїзних заходів із молоддю в сільських населених пунктах громади.
Проєкт фінансується за підтримки Уряду Канади, Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку.
Дякуємо партнерам
IOM Ukraine
CO «Light of Hope»/БО «Світло надії»

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua