Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 серпня 2023 року 13:42

Відбулися сесія та виконком

Остання середа місяця – день проведення чергової сесії відповідно до регламенту Пирятинської міської ради. Традиційно, у цей день проходить засідання виконкому міської ради, аби розглянути та схвалити перед сесією бюджетні питання.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії заступник начальника Другого відділу Лубенського РТЦК та СП майор Віталій Пономаренко вручив орден "За мужність" ІІІ ступеня, яким посмертно був нагороджений пирятинець Олександр Іродовський, матері загиблого Захисника.

Міський голова Андрій Сімонов передав Подяки Полтавської обласної ради волонтерам відокремленого підрозділу ГО "Всесвітня патріотична асоціація "Калина" Лубенський район "Вірні назавжди" Ірині Коломієць, Миколі Яременку та Олександру Куксі.

Відповідними рішеннями внесено зміни до десяти діючих програм різних напрямків: комунального спрямування, соціального захисту, безпекового характеру. Зміни стосуються як додаткового виділення коштів, так і перерозподілу планових призначень в межах виділених коштів.

Сесією прийнято рішення про порушення клопотання перед Верховною Радою щодо перейменування села Першотравневе на Травневе.

Ряд рішень прийнято щодо зміни типу та найменування навчальних закладів: Великокручанська та Вікторійська школи матимуть статус гімназій, Куріньківська школа реорганізується шляхом приєднання до Вишневецької. 

Підтримано прийняття ряду рішень щодо земельних питань.

На засідання виконкому комунальні підприємства Пирятинської міської ради доповідали про виконання фінансових планів за підсумками роботи у першому півріччі цього року. Розглянуто стан виконання доходної та видаткової частин діяльності підприємств.

За результатами фінансово-господарської діяльності ряд підприємств спрацювали з прибутками. Це - Пирятинський водоканал, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди, готель "Пирятин", Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Що стосується КП "Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради", то хоч підприємство спрацювало зі збитками у звітному періоді, але за рахунок залишку нерозподілених доходів 2022 року перекрило їх.

КП "Пирятин-агроліс" у звітному періоді спрацювало "на нуль", маючи однакові показники доходів та видатків.

Рішенням виконавчого комітету одну із прийомних сімей переформатовано у статус дитячого будинку сімейного типу у зв'язку зі збільшенням кількості дітей, які в ній утримуються.

Прийнято рішення про продовження родині з числа ВПО строку надання житлового приміщення в оренду. Ряд рішень стосувалися надання матеріальної допомоги на поховання військовослужбовців та соціально незахищених жителів громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua