Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 серпня 2023 року 14:25

В Пирятинській громаді стартував обмін в рамках програми ВідНОВА:UA

Сьогодні в Пирятинській громаді стартував обмін в рамках програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA
Програма покликана надати можливість молодому поколінню українців зробити свій внесок у відбудову країни і, разом з цим, налагодити комунікацію між молоддю з різних куточків нашої держави.
В рамках обміну наша громада приймає молодь з Харківської, Запорізької, Вінницької, Полтавської областей. До роботи команди долучилися й активні представники пирятинського молодіжного середовища, зокрема, - члени молодіжної ради.
Учасників обміну привітав міський голова Андрій Сімонов: "Радий бачити перспективну та активну молодь з багатьох куточків України! Дякую вам за активну життєву позицію і бажаю успіхів! Переконаний, що саме вам - молодим, активним, цілеспрямованим - успішно відбудовувати нашу Україну, впроваджувати кращі європейські практики й стандарти!"
Вже сьогодні учасники обміну приступили до облаштування молодіжного простору в будівлі Пирятинського культурно-громадського центру. Окрім цього, протягом усіх п'яти днів перебування на Пирятинщині, на них чекає цікава та насичена культурна програма, в ході якої вони краще пізнають наш край.
Програма здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua