Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 серпня 2023 року 14:03

День молоді у Пирятині

День молоді у Пирятині сьогодні відзначили цікавими, а головне - корисними заходами.

Розпочали із тренінгу з першої домедичної допомоги. Про основи першої допомоги присутнім розповіли лікарі: Максим Бублик, Роман Кукурудз та Єгор Киричевський. Крім того, що медики навчали надавати першу домедичну допомогу при травмах, втраті свідомості, кровотечі та інших випадках, лікарі акцентували увагу на тому, що надавач допомоги насамперед має подбати про власну безпеку: оглянути місце, виконувати заходи реанімації хоча б з елементарними підручними засобами захисту (хустинка, пакети та інше).

Далі юнаки та дівчата грали в лазертаг. Організатори - представники Молодіжної ради - пояснили, що обрали цю гру, бо вона рухлива, командна та спонукає продумувати наступні кроки, тренує уважність і спритність.

Завершились заходи настільною грою «Мафія», під час якої до молоді завітав міський голова Андрій Сімонов, поспілкувався з молодими людьми та привітав зі святом.

«В непрості часи доводиться молодому поколінню жити й формуватися особистостями. Та я впевнений, що ви маєте великий потенціал, який сприятиме розбудові та процвітанню України та нашої громади», - сказав Андрій Сімонов.

Організатори заходу частували учасників козацьким кулішем та іншими смаколиками.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua