Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Актуально (архів)

Регіональне відділення Фонду державного майна України в Полтавській та Сумській областях представляє Календар аукціонів приватизації на жовтень 2022 року

КП «Березоворудське-2016» повідомляє про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

Доводимо до відома абонентів КП «Каштан», що Постановою КМУ від 20 жовтня 2021 р. № 1124 (далі – Постанова КМУ 1124) затверджено зміни, що вносяться до Постанови від 10 грудня 2008 р. № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами».

Ці Правила регулюють відносини між суб’єктом господарювання, що провадить господарську діяльність з поводження з побутовими відходами (далі — виконавець), та індивідуальним і колективним споживачем (далі — споживач), який отримує або має намір отримати послугу з поводження з побутовими відходами (далі — послуга), та визначають вимоги до якості послуги, обсягу виміру надання послуги, порядок оплати.

ПОВІДОМЛЕННЯ від 01.07.2022 про публічну пропозицію (оферту)

КП «Вікторійське джерело» повідомляє про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПИРЯТИНСЬКИЙ СИРЗАВОД", інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. 

З 1 березня 2022 року споживачам централізованого водопостачання КП «Пирятинський міський водоканал», що мешкають у багатоквартирних житлових будинках і будинках приватного сектору та мають індивідуальні договори на централізоване водопостачання, нараховуватиметься плата за абонентське обслуговування, розмір якої становитиме 18 грн. 76 коп. (з ПДВ) за одного абонента в місяць. В разі наявності лічильника холодної води в приміщенні абонента абонентська плата становитиме з 1 березня 2022 року по 30 червня 2022 року 35 грн. 19 коп. (з ПДВ) за одного абонента в місяць.

Сьогодні Україна вперше відзначила День Єднання. Свято проголошене Указом Президента України Володимира Зеленського з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість в нашій державі.

Безпека держави

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua