Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Актуально (архів)

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті плану зонування території м.Пирятин Полтавської області

Візьми участь у розвитку громади!

Детальна інформація за посиланням

Діти - майбутній потенціал суспільства, від стану здоров’я якого залежить подальший розвиток незалежної України. Одним із найважливіших завдань у сфері соціального захисту підростаючого покоління є реалізація їхнього права на оздоровлення та відпочинок, охоплення організованими формами оздоровлення різних категорій дітей.

Розпочалися літні канікули у школярів. Якщо ви хочете, щоб відпочинок для дітвори був змістовним та цікавим, можна відправити їх до дитячих оздоровчих таборів, що знаходяться на території Полтавської області:

До уваги жителів міста Пирятин!

Для розгляду пропонується проект генерального плану міста Пирятин. Ваші зауваження та пропозиції просимо направляти за адресою: м.Пирятин, вул.Соборна, буд.21 або на електронну адресу pyriatyn_mr@ukr.net.

Рішенням виконкому Пирятинської міської ради погоджено перевізникам тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування:

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua