Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2023 року 08:34

Про наслідки використання міських громадських вбиралень відвідувачами

Днями у групах Facebook небайдужі жителі громади поширювали дописи про наслідки використання міських громадських вбиралень відвідувачами.

Нагадуємо! Задля комфорту й зручності місцевих мешканців та гостей міста, було встановлено три модульні вбиральні.  Модулі встановлені за кошти бюджету громади, місцевих платників податків! На їх придбання витрачено близько мільйона гривень; вартість одного модулю склала 316 333 грн.

Проте систематично стикаємося з актами вандалізму. Нажаль, у переважній більшості випадків таке неподобство чинять наші діти.

Отже, шановні батьки, задумаймося! – займімося вихованням та обранням розумних занять дітям за їх вподобаннями! До ваших послуг – коворкінги, які реалізуються у рамках проєкту Європейського Союзу на базі закладів освіти. Також – ЦДЮТ, ДЮСШ, школа мистецтв, гуртки та секції. За бажання – кожен віднайде своє покликання!

Наголошуємо! У громаді реалізовано програму „Безпечна громада“: місто та села охоплені камерами спостереження, синхронізованими з поліцією. Громадські вбиральні також обладнані камерами з відео та аудіо відтворенням. Порушники ЗАВЖДИ виявляються! Цього разу ним був малолітній хлопець, з батьками якого наразі працює поліція.

Шановні пирятинці! Будьмо свідомими й достойними громадянами – цінуймо, бережімо інфраструктуру та благоустрій, у які вкладена кропітка праця людей!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua