Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 травня 2023 року 07:38

Шановні школярі, вчителі та випускники!

Шановні школярі, вчителі та випускники!

 

Ось і промайнув ще один навчальний рік – один із найскладніших за всю історію незалежної України, адже проходив він в умовах повномасштабної війни.

Закінчення навчального року – особливий день для учнів, педагогів, батьків. Для більшості дітей починається довгоочікувана пора канікул – час для відпочинку.

Для випускників останній шкільний дзвоник знаменує початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини й нові досягнення! А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доводитиметься робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Цей шлях ви розпочинаєте у найтяжчі для України часи. Та ми всі сповнені віри у Перемогу! В те, що наші діти житимуть під мирним небом великої процвітаючої європейської країни. 

Бажаю кожному з вас успіхів і цілеспрямованості у дорослому житті! Вірю, що ви реалізуєте своїх здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах та здійснення всіх ваших мрій!


З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua