Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 травня 2023 року 12:15

Працювала бюджетна комісія

Завершився етап підготовки до чергової сесії міської ради – відбулося засідання депутатської постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності

Депутатами було детально опрацьовано проєкти рішень з 29-ти питань порядку денного.

Зокрема розглянуто внесення змін до 13 діючих програм галузей охорони здоров'я, фізичної культури та спорту, комунального напрямку. Більшість змін пропонується провести в межах кошторисних призначень відповідних програм. Дофінансування на 237 тисяч гривень потребуватиме Програма утримання об'єктів комунальної власності. Ці кошти будуть витрачені на придбання будматеріалів для виконання ремонтних робіт у закладах громади.

На 1,080 мільйона гривень збільшуються заходи Прогарами розвитку та підтримки КП "Пирятинська лікарня": 600 тисяч із них буде довиділено з бюджету громади, 480 тисяч гривень – співфінансування закладу. Кошти необхідні для проведення ремонтних робіт у лікарні.

Ці та інші зміни відображені у змінах до бюджету громади, які загалом планується внести на 7 607 488 гривень, з яких 4,5 мільйона гривень у вигляді трансферту буде передано до обласного бюджету на співфінанасування придбання шкільних автобусів.

Заслухано інформацію про припинення повноважень старости Калиновомостівського старостинського округу Руслана Лук'яненка, про затвердження Бюджетного регламенту Пирятинської міської ради.

Ці та ряд інших питань рекомендовано бюджетною комісією до розгляду на черговій сесії 31 травня.

У різному депутат Віталій Ящик вніс пропозицію присвоїти звання Почесного громадянина Пирятинської громади посмертно Герою України Олександру Оксанченку.

Положенням про присвоєння звання передбачено, що його можуть бути удостоєні жителі громади. Проте, саме своєю професійною діяльністю, вагомий період якої припав на службу у військовій частині Великої Кручі, льотчик увіковічнив своє ім'я як Героя України, одним із перших прийнявши повітряний бій над Києвом, де й загинув 25 лютого 2022 року. Депутати підтримали пропозицію колеги.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua