Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2023 року 13:48

Працювали депутатські комісії

Стартувала підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради, яка відбудеться 31 травня.

Сьогодні працювали дві депутатські комісії: з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров'я, соціального захисту та гендерної рівності і комісія з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Під час обох засідань розглянуто та погоджено винесення на розгляд сесії ряду питань, відповідно до профілю кожної із комісій.

Зокрема, заслухано інформацію щодо внесення змін до діючих цільових програм. Значна частина таких змін стосується перерозподілу вже виділених коштів між заходами програм: Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2023 рік, Програми розвитку фізичної культури і спорту ВФСТ "Колос", програм "Опікуємся освітою" та "Молодь Пирятинщини".

До програми підтримки Пирятинської ЦРЛ внесено додаткові заходи на загальну суму 1,080 мільйона гривень.  Кошти потрібні на виконання поточного ремонту медичного обладнання, огорожі закладу, фасаду будівель інфекційного відділення та денного стаціонару; облаштування пандуса в поліклінічному відділенні, приміщення стерилізаційної та під клінічну лабораторію; підключення генераторів.

Підтримано і питання внесення змін до рішення 27-ї сесії міської ради 8 скликання в частині розширення кількості послуг Пирятинського ЦНАПУ: наразі ЦНАПом надається 330 послуг, їх перелік планується збільшити на 5.  

Остаточні рішення з цих питань будуть прийняті на черговій сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua