Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2023 року 16:42

Визначено переможця спартакіади “Краще спортивне село Пирятинщини -2023”

Сьогодні в Пирятині, на стадіоні «Ювілейний», відбувся другий етап спартакіади “Краще спортивне село-2023”. У змаганнях взяли участь 7 команд старостинських округів Пирятинської громади: Березової Рудки, Вікторії, Великої Кручі, Куріньки-Дейманівки, Кейбалівки, Смотриків і Теплівки.

На початку заходу присутні вшанували усіх загиблих захисників хвилиною мовчання.

«В непростий час збираємось, але маємо показати усьому світу нашу незламність та дух перемоги! Ми повинні бути першими скрізь, в тому числі і в спорті», - відзначив у вітальному слові секретар ради Сергій Пазюк.

Розпочалась спартакіада із бігу на 100 метрів, далі спортсмени продемонстрували свою швидкість та спритність в легкоатлетичній естафеті 4 по 100 метрів. Перемогу з бігу на стометрівці серед жінок здобула Юлія Нещадим, серед чоловіків – Артур Білик з Теплівки. В естафеті кращими були березоворудчани.

7 команд представили своїх гравців на міні-футболі, що проходив на двох майданчиках, адже ігри були в двох групах. У фінальній грі зустрілися переможці обох груп: футболісти Великої Кручі та Вікторії. В результаті перемогу здобула команда Великої Кручі. Другими стали вікторійці, третє місце вибороли футболісти з Куріньки.

Поряд з цим старости змагалися в дартсі та стрільбі з гвинтівки. Найбільшу кількість очок набрав староста Куріньківського старостинського округу Володимир Голуб, другим був староста з Березової Рудки Олександр Оніщенко, третім – Юрій Семененко з Дейманівки.

Далі богатирі Пирятинщини демонстрували силу в гирьовому спорті. Другий рік поспіль кращий в цій справі вікторієць Василь Тарасов, другим був Андрій Левченко з Березової Рудки, третім – Артур Білик з Теплівки.

Найбільш емоційним було перетягування линви. Це змагання завершило другий етап спартакіади. Злагоджену роботу продемонстрували спортсмени з Куріньки та вибороли перше місце, другими були смотрівчани, третіми – теплівчани. 

У загальнокомандному заліку за результатами двох етапів визначено переможця та призерів:

третє місце посіла команда Куріньки,

друге – команда Теплівки.

Кращим спортивним селом Пирятинщини – 2023 стала Березова Рудка, яка й представлятиме Пирятинську громаду на обласній спартакіаді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua