Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2023 року 09:54

Відбулася перша серія тренінгів в рамках проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"

Пирятинська громада стала учасником проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад", який впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Впровадження активностей в Полтавській області здійснює виконавчий партнер – БО «Світло надії».
Реалізація проєкту сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це дозволяє розробляти інклюзивну політику, яка спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні.
12 та 13 травня відбулася перша серія тренінгів на базі Пирятинської громади, до якої долучилися представники Чорнухинської селищної ради та Гребінківської міської ради. У ході навчання учасники дізналися про різні типи даних та підходи до їх збору, про те, як в щоденному інформаційному потоці новин та подій відокремити правдиву та корисну інформацію. 
Після завершення дводенного тренінгу з першої теми кожен з учасників отримав сертифікат. 
У рамках проєкту передбачені тренінги ще з двох тем.
Також громада матиме можливість отримати підтримку партнерів проєкту з реалізації плану дій щодо вирішення нагальних проблем.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua