Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 травня 2023 року 12:20

Сади для Перемоги

Дорогі мешканці, сьогодні ми маємо за честь перейняти естафету від @Чигиринська міська територіальна громада та долучитися до всеукраїнського флешмобу #СадиДляПеремоги2023!

Завдяки підтримці конкурсу “Сади для Перемоги”, ми реалізуємо спільний з підприємцями громади проєкт по вирощуванню і переробці овочів і ягід. Зараз в господарстві  Наталії Циганко зростають вишня та  яблука, томати та морква. Далі ці фрукти та овочі будуть передані  Світлані Петровській, яка буде забезпечувати переробку продукції, реалізовувати та надавати соціальну підтримку громаді. Ми зробимо все можливе, щоб частина виробленої продукції була безкоштовно передана до ЗСУ! Тому що Сади Перемоги – це і соціальна функція, і бізнесова можливість: ми маємо вистояти і вийти з війни ще потужнішими!

Тож закликаємо вас долучитися до флешмобу #СадиДляПеремоги2023! Давайте покажемо, що вирощувати Сади Перемоги та допомагати іншим – це просто! Ми просимо всіх небайдужих мешканців, бізнес, підприємства та школи не залишатися осторонь, а бути активними та висаджувати Сади Перемоги на кожному вільному клаптику землі. 

Як долучитися до флешмобу #СадиДляПеремоги2023?

Зніміть коротке відео (до 1 хв) або зробіть гарні фото, як ви висаджуєте та доглядаєте свій Сад Перемоги.

Розкажіть, що і для чого ви плануєте вирощувати.

Запросіть рідних, друзів, колег та знайомих долучитися до флешмобу та тегніть їх у дописі.

Відмітьте сторінку @Сади Перемоги у Facebook чи Instagram @sady_peremohy

Використайте хештег#СадиДляПеремоги2023

Чим більше нас – тим ми сильніші! Тож запрошуємо до участі у флешмобі @Полтавська міська рада – адже Сади Перемоги  – це ще й чудовий інструмент по інтеграції в життя громади ВПО, котрих сьогодні багато проживає в місті. А також – громади-переможці конкурсу Сади для Перемоги: @Бобрицька сільська рада з Черкаської області і @Миронівська міська рада з Київської. 

Разом до Перемоги!

Відео - за посиланням - https://fb.watch/kpZ0D4c5Kj/

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua