Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 травня 2023 року 13:07

На Пирятинщині попрощалися із загиблим Захисником Віталієм Мудренком

Кожного дня, щохвилини, Україна та українці, борючись за майбутню омріяну Перемогу, продовжують платити надзвичайно високу ціну за право на життя. Жорстока війна забирає тих, кому б жити і працювати на цій землі, виховувати дітей, піклуватися про батьків…

Сьогодні на Пирятинщині провели в останню путь ще одного Захисника – 3 травня біля Костянтинівки, на Донеччині, обірвалося життя 30-річного жителя Великої Кручі Віталія Мудренка. Він боронив рідну землю з квітня 2022 року. На цій війні мав свою велику та почесну місію – рятував життя побратимів, адже служив бойовим медиком евакуаційного віддлення.

З Героєм попрощалися у Пирятині та його рідному селі Великій Кручі.
Слова співчуття та підтримки родині загиблого висловили секретар міської ради Сергій Пазюк, староста Великокручанського старостинського округу Світлана Харченко, офіцер Другого відділу Лубенського РРЦК та СП майор Олег Сердюк, директор Великокручанської школи Віктор Двориник. Теплими і водночас болючими спогадами про бойового побратима поділилася колега по службі Людмила.

Герої не вмирають, бо вічною буде память про них! Ім`я кожного, хто віддав своє життя за рідну землю, навіки золотими літерами вписане на сторінки історії незламної України!
Вічна пам'ять Герою-Захиснику Віталію Мудренку!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua