Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2023 року 14:11

У Пирятині відбудеться мандрівна виставка «На Зламі»

11 травня, о 13:00, у приміщенні Пирятинської міської ради Східноукраїнський центр громадських ініціатив за сприяння Пирятинської міської ради та Громадської організації "Агенція розвитку Пирятинщини" презентуватиме мандрівну виставку «На Зламі».

Виставка складатиметься з 18 стендів, кожен з яких присвячений одній із проблем – «зламам»: подіям, які вплинули на розвиток українського суспільства під час війни. На виставкових стендах - історії людей, які постраждали від обстрілів, ті, кого переслідували незаконні збройні формування та піддали незаконному ув’язненню за активну громадську позицію, ідейні переконання та релігійні вірування. Постраждалі описують події, які відбулися з ними, говорять про свої почуття, діляться рефлексіями щодо пережитого.

Виставка «На Зламі» подорожує країною з 2019 року та побувала в понад 38 містах України. Зокрема, в Полтавській обласній державній адміністрації, Свято-Успенському кафедральному соборі м. Полтави, Миргороді, Кременчуці, Лубнах, у Києві в музеї «Золоті Ворота», Музеї АТО в Дніпрі, у холі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Сєвєродонецьку, в міській раді Житомира, музеях та бібліотеках в Хмельницькому та ін.

Презентація виставки “На Зламі” відбудеться в рамках проєкту “Розширення можливостей громадянського суспільства для трансформації культури пам’яті – ненасильницький внесок у протидію агресії Росії”, що реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та Східноукраїнським центром громадських ініціатив (Україна) спільно з партнерами за підтримки Федерального уряду Німеччини.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua