Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2023 року 07:42

Триває реалізація проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання»

Експерти проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання» здійснили плановий візит до нашої громади. Метою відвідин стала перевірка реалізації проєкту, а також напрацювання подальших спільних алгоритмів дій щодо його популяризації.
Координатори проєкту Іван Савицький та Маркіян Дацишин під час індивідуальних консультацій з адміністраціями закладів освіти та керівниками коворкінгів обговорили подальшу роботу для розширення використання можливостей коворкінгів. Для учнів координаторами проєкту проведено презентацію шкільних коворкінгів та накреслено можливості їх використання для реалізації власної бізнес-ідеї.
Іван Савицький презентував брендбук для гончарного, арт-швейного, інноваційного, кулінарного та садового коворкінгів під назвою "Пирятинські майстерні".  З керівниками коворкінгів та  представниками відділу освіти, молоді та спорту міської ради обговорено ТОП-10 товарів для комерційного продажу та ідеї проєктів для проведення ЕКО-кампаній.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua