Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 квітня 2023 року 08:51

26 квітня - Міжнародний день пам’яті Чорнобиля

Шановні пирятинці, учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

Цього року минає 37 років відтоді, як світ здригнувся від найбільшої ядерної катастрофи – аварії на ЧАЕС. Неможливо точно порахувати кількість жертв того страшного лиха, адже радіоактивні речовини розповсюдилися величезною територією і позначилися на житті та здоров’ї цілих поколінь.

Водночас Чорнобильська катастрофа стала символом людяності та героїзму, а ліквідатори наслідків катастрофи - уособленням усіх найкращих людських якостей. Їх самовідданість та жертовність завадили розширенню катастрофи і врятували сотні тисяч людських життів.

Сьогодні ми з глибокою шаною вклоняємося тим, хто боровся з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС, та схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які ціною власного життя врятували світ від загрози радіації.

У ці дні війни, коли російські загарбники проникли на території Чорнобильської та Запорізької АЕС, увесь світ здригнувся перед загрозою виходу мирного атому з-під контролю та можливістю ядерної катастрофи.

Та ми сповнені віри і надії в перемогу добра над злом! Віримо, що ці страшні дні залишаться в минулому і ми знову повернемося до мирного життя в успішній та процвітаючій Україні, де атом буде лише мирним!

Шановні чорнобильці, ліквідатори аварії! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, людської шани та довгих років життя! Хай якомога швидше настане омріяна всіма нами Перемога!

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua