Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 квітня 2023 року 12:42

Розпочалася підготовка до сесії

Розпочалася підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради. Сьогодні відбулися два засідання профільних депутатських комісій – комісії з питань  освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності і комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

Обома комісіями розглянуто та рекомендовано до винесення на сесію питання про присвоєння звання „Почесний громадянин Пирятинської міської територіальної громади“. За поданням міського голови Андрія Сімонова присвоїти почесне звання пропонується загиблим учасникам Антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил, а також жителям громади, як загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в період військової агресії російської федерації проти України.

Окрім цього, розглянуто питання внесення змін до Програми розвитку пріоритетних видів спорту на  2023 рік.

У зв'язку з тим, що депутат від фракції "Довіра" Ігор Шикеринець на одній із минулих сесій склав повноваження розглянуто питання про визнання повноважень депутата Пирятинської міської ради восьмого скликання Алли Герасименко.

Остаточні рішення з цих питань будуть прийняті в ході чергової сесії міськради, проведення якої заплановане на 26 квітня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua