Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 квітня 2023 року 04:27

Скористайтеся можливістю підвищити кваліфікацію

За сприяння Державної служби зайнятості внутрішньо переміщені особи та інші незахищені верстви населення мають можливість одноразово отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці шляхом підвищення кваліфікації або навчання за спеціальністю для здобуття ступеня магістра.

Ваучер на навчання – документ встановленого зразка, що дає особі право безоплатно пройти навчання https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Запрошуємо зацікавлених осіб для:

  1. Підвищення кваліфікації за такими курсами: "Кондитерська справа як бізнес-ідея"; "Крафтові технології"; "Технологія напоїв з основами барної справи"; "Комп'ютерна графіка та 3D моделювання об'єктів готельної індустрії"; "Автоматизація систем управління готелем за допомогою SERVIO HMS"; "Основи ресторанного бізнесу"; "Графічний дизайн"; "Основи мережевих технологій та їх адміністрування"; "Основи сучасного програмування"; "Цифрові технології в маркетингу" ; "3D-графіка та 3D-друк"; "Програмування мікроелектроніки/робототехнічних пристроїв".
  2. Отримання ступеню магістра за однією зі спеціальностей: "Комп'ютерні науки"; "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" на базі Полтавського університету економіки і торгівлі.

Посилання для реєстрації на курси: https://cut.ly/C7nUhJ0

Посилання для реєстрації на магістратуру: https://cut.ly/J7nUnBS

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua