Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 квітня 2023 року 13:22

Пирятин попрощався з Артемом Шамарою та Сергієм Оселедьком

Чорним смутком оповита Пирятинська земля – сьогодні у місті провели в останню путь двох молодих Героїв-Захисників, які загинули при обороні рідної землі від російської навали.  
22-річний Сергій Оселедько та 28-річний Артем Шамара загинули в різних куточках лінії фронту 4 квітня: Сергій – на Донеччині, Артем – в Луганській області.  
 
Віддати данину шани та поваги загиблим Героям, підтримати родини, в яких війна відібрала найдорожче, зібралися сотні людей. 
 
Пішли в засвіти двоє молодих хлопців, з різними долями та різними планами на життя. Але обох поєднали спільні пріоритети та життєвий вибір – зі зброєю в руках захищати найцінніше: свої родини, свою землю. Кожен з загиблих залишиться в памяті всіх, хто їх знав, любив, поважав. Обоє – патріоти рідної землі, гідний приклад для багатьох дорослих чоловіків.
  
Зі словами співчуття до оповитих горем рідних та близьких загиблих звернулися міський голова Андрій Сімонов, військовий комісар Олександр Грицун. Теплі та водночас сповнені болем слова прозвучали під час прощального  мітингу від людей, які знали та любили Сергія і Артема в житті, - бойового побратима Сергія Оселедька, пирятинок Тамари Коваленко та Галини Бачиш. 
Герої не вмирають! Вони – навіки в нашій памяті та наших серцях. 
 
Імена Артема Шамари та Сергія Оселедька золотими літерами навіки вписані на сторінки історії Незламної та Незалежної України, за яку хлопці віддали свої молоді життя!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua