Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2022 року 06:18

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Сьогодні в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято, яке започатковане Указом Президента України у 1998 році, свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

І навіть живучи у світі інформаційних технологій, ми розуміємо і знаємо, що жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер – друковану книгу.  Саме працівники бібліотек зберігають досвід багатьох поколінь, відкривають читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань.

Сьогодні свято не лише у працівників бібліотек, труд яких ми шануємо і поважаємо, а й у всіх тих, хто є їх користувачами, хто навіть у цей вік інформаційних технологій, любить та шанує друковану книгу.

Шановні бібліотекарі нашої громади, ветерани бібліотечної справи!

Прийміть щирі слова подяки за вашу щоденну працю. Нехай двері ваших закладів завжди будуть широко відчинені для відвідувачів, хай у ваших бібліотеках буде багато читачів, які люблять і бережуть книги! Спокійного та щасливого життя вам і вашим родинами у мирній, процвітаючій Україні! Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя, нових творчих здобутків!

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua