Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 вересня 2022 року 16:31

Пішов із життя Григорій Семенович Левченко

На 89 році пішов із життя український хоровий диригент, композитор, педагог, заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтв України, кавалер Ордена Миколи Чудотворця «За визначний вклад у примноження добра на землі», професор Полтавського державного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, керівник українського народного хору «Калина», наш земляк, уродженець села Грабарівка Пирятинської громади Григорій Семенович Левченко.

У світі земного буття кожна людина неповторна. А від природи вона має певне, притаманне тільки їй, обдарування. Воно виявляється в особливих здібностях до якогось ремесла, в схильності до тієї чи іншої діяльності . Про Григорія Семеновича ми завжди говорили з радістю і гордістю, любов’ю і ніжністю, повагою і шаною. Силою своєї душі, титанічною самовідданою працею він об’єднував людей та збагачував життєдайною силою пісні. Сенс життя великого Маестро полягав у служінні людям, у постійному прагненні до самовдосконалення.

Інколи здавалося, що він звертався до незнайомих людей не тільки чарівною піснею, а й через душі вихованців, говорив їх устами, очима… Так, він жива легенда! Велика, трепетна і прекрасна душа “Калини”. Її сонце, її пісня…і її творець - Григорій Семенович! Це непоправна втрата для нашої громади, всієї Полтавщини. Щирі співчуття родині, а світла пам’ять про шанованого земляка назавжди залишиться в наших серцях.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua