Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 вересня 2022 року 08:47

Шановні працівники закладів дошкільної та позашкільної освіти Пирятинщини!

Цьогоріч ваші професійні свята співпали у даті. Сьогодні ми вітаємо вас – енергійних, творчих людей з великими серцями, які справою свого життя обрали відповідальну та водночас надзвичайно цікаву справу – роботу з дітьми!

Дошкільний вік - важливий і відповідальний період у житті кожної людини, адже саме в цей час формується особистість, закладаються основи здоров’я. Тому від вашої мудрості та терпіння залежить  здорове дитинство і подальша доля дітей.  Своєю щоденною працею ви закладаєте в душі своїх маленьких вихованців зернинки добра, людяності, патріотизму та любові до своєї рідної землі. 

Позашкілля – галузь цікава та захоплива. Основною ж особливістю вашої роботи є те, що до вас діти біжать за покликанням своїх безмежно відкритих і чистих душ!  Ми пишаємося вами та вашими талановитими вихованцями, які прославляють нашу громаду за її межами, перемагаючи в обласних та всеукраїнських конкурсах. Ви розвиваєте здібності й таланти, виховуєте патріотичний дух, готуєте юне покоління до життя в сучасних умовах. У цей святковий день прийміть щирі слова привітань та вдячності за вашу роботу, за тепло ваших душ, за відданість обраній справі. Хай та душевна теплота, якою ви зігріваєте своїх вихованців, повернеться до вас успіхами, удачами, міцним здоров’ям і здійсненими мріями! Мирного неба та родиного затишку всім вам

З повагою – міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua