Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2022 року 14:42

Пирятинський ЦНАП відзначає 5 річницю відкриття

Серпень і вересень – особливі місяці для колективу Центру надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради.  П’ять років тому, 7 серпня,  ЦНАП прийняв перших відвідувачів, а 15 вересня  відбулося його офіційне відкриття.

У 2017 році робота ЦНАПу стартувала з 93 послуг. Сьогодні в ньому можна отримати вже 330 послуг! Пакет формувався по мірі потреб громади,  життєвих обставин людей, а також пріоритетної інтеграції, яку визначало Мінцифри. Найзатребуванішою послугою є оформлення та видача паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (біометричний).

З 2020 року підключена інтегрована інформаційна система „Соціальна громада“,  що забезпечує електронний документообіг між ЦНАП та  управлінням соціального захисту населення Лубенської райдержадміністрації з надання субсидій, пільг та соціальних допомог.

У  2022 році запрацювала послуга   з видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, а також послуги щодо оформлення та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб. Відтак, адміністратори працюють у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Реєстрі територіальної громади ЦНАП-SQS, єдиній інформаційно-аналітичній системі управління міграційними процесами, Єдиному державному реєстрі транспортних засобів, в електронному порталі Дія тощо.

Позитивний імідж та високий рівень довіри людей – це найважливіші цінності ЦНАПу. Усі адміністратори є універсальними  спеціалістами, оперативно та якісно надають весь спектр послуг, завдяки цьому не створюються черги до одного спеціаліста.

Зважаючи на значне розширення переліку послуг, які став надавати ЦНАП, та зростання кола відвідувачів центру, планується його велика реконструкція. Вже виготовлено відповідний проєкт та подано до загальнодержавного плану відновлення України. Тому й надалі у ЦНАПі очікуються позитивні прогресивні впровадження! Але всі вони були б неможливими без сумлінних і добросовісних фахівців, професіоналів своєї справи, яких вітав сьогодні міський голова Андрій Сімонов. За високий професіоналізм у наданні адміністративних послуг та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Пирятинської міської територіальної громади міський голова вручив Грамоту колективу ЦНАПу.

Вітаємо колег й розділяємо з ними радість позитивних досягнень на благо розвитку нашої громади!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua