Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 вересня 2022 року 15:19

Відбулося позачергове засідання сесії Пирятинської міської ради

Відбулося позачергове засідання сесії Пирятинської міської ради. Минулого тижня на засіданні виконкому були попередньо схвалені зміни до  ряду програм галузі медицини, безпеки та благоустрою громади, також – до бюджету громади, відповідно. Сьогодні ці зміни прийняті як рішення сесії.

Зокрема виділено кошти на виплату заробітної плати працівникам сільських ФАПів. Виділено з бюджету громади 75 тисяч гривень на придбання форменного одягу для особового складу Пирятинського підрозділу ДСНС.

Загалом на порядок денний було винесено 15 питань, усі вони були детально обговорені депутатами та затверджені.

На початку засідання депутат Олег Куча повідомив, що до нього звертаються батьки, які хотіли б, аби їх діти відвідували дитячі садки, й що деякі громади відкрили садочки. Міський голова пояснив – дійсно кожна громада самостійно ухвалює подібні рішення, виходячи з безпекових можливостей. Заступник міського голови Тамара Коваленко поінформувала про те, що у Пирятинській громаді працюють короткотривалі групи садочків у Нових Мартиновичах та Великій Кручі. Наразі триває повторне опитування серед батьків, попередні результати якого говорять про те, що переважна більшість батьків проти відвідування їх дітьми садків в період воєнного стану й потенційних загроз.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua