Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 вересня 2022 року 13:32

Із засідання виконкому

Традиційно розпочали роботу засідання зі сфери медицини. Керівник Пирятинського центру первинної медико-санітраної допомоги Єгор Киричевський доповів про запланований капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Заступник директора Пирятинської міської лікарні Лариса Пономаренко доповіла по проєкту капітального ремонту інфекційного відділення лікарні.

Начальник відділу управління комунальною власністю та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Євгенія Кошова інформувала про коригування проєктно-кошторисних документацій на реконструкцію каналізаційного колектору від КНС №1 (вул.Січових Стрільців, 21 „в“ до КНС №2 (вул.Саксаганського, 23) в місті Пирятині. Також передбачається виготовлення проєктно-кошторисної документації для реконструкції мережі водопроводу в селі Калинів Міст.

Принагідно заступник міського голови Михайло Мельниченко пояснив членам виконкому, що зазначені вище проєкти подані до загальнодержавного плану відбудови України, де співфінансування з бюджету громади становитиме лише 20%, решта – з державного бюджету.

З метою забезпечення на території Пирятинської громади ефективного утримання багатоквартирних будинків, співвласниками яких не створені ОСББ та не прийняті рішення про форму управління багатоквартирним будинком й не обрано управителя, члени виконкому затвердили конкурсну документацію з призначення управителя багатоквартирних будинків та графік проведення конкурсу (детально – за  посиланням http://pyriatyn.org.ua/news/p9123)

Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Зібніцька доповіла про мережу класів і контингенти учнів закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради на 2022-2023 навчальний рік. Усього закладів загальної середньої освіти – 18 (з них опорних шкіл – 6, в тому числі 3 ліцеї, філій – 7),  класів – 193, учнів – 3132.

Членами виконкому схвалено зміни до програми розвитку дорожнього руху в частині ремонту дороги до села Курінька. Крім того, прийняті рішення про взяття громадян на квартирний облік та облік ВПО, надані тимчасові дозволи на торгівлю ФОПам. Також прийнято ряд рішень соціального спрямування, таких як встановлення опіки, патронату, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

На  порядок денний засідання було винесено 28 питань, які члени виконкому успішно розглянули й затвердили.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua