Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 вересня 2022 року 11:20

Тренінг "Розвиток спроможності громади щодо захисту цивільного населення"

Сьогодні у великій залі адмінбудівлі міськради відбувся тренінг "Розвиток спроможності громади щодо захисту цивільного населення". Навчання для працівників закладів освіти, муніципалітету, волонтерів, представників громадськості проводили фахівці  Міжнародної неурядової організації "Центр з питань захисту цивільного населення в умовах конфлікту".

Зокрема, під час навчання було розглянуто правила поведінки цивільного населення в умовах  мінної небезпеки, що робити під час артилерійських обстрілів. Окрім цього, фахівці центру приділили значну увагу таким питанням як стабілізація емоційного стану та подолання панічних атак під час надзвичайних ситуацій.

Цикл подібних тренінгів та навчань буде продовжуватися, адже між Пирятинською міською радою та Міжнародною неурядовою організацією "Центр з питань захисту цивільного населення в умовах конфлікту" підписано меморандум про співпрацю, яким передбачається спільна діяльність щодо організації проектів та програм, спрямованих на організацію цивільного захисту населення.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua