Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 вересня 2014 року 10:10

…Це та земля, де щастя є багато – і це Пирятин – милий рідний край! Нашому місту - 860!

20 вересня пирятинці відсвяткували величну дату  - 860-річчя з дня заснування рідного міста.

День розпочався  святковим  вересневим ярмарком, де  було представлено широкий асортимент товарів та концертну програму, в якій взяли участь аматори народного мистецтва з Пирятина,  Дейманівки та  Олександрівки.

Оригінальним та новим для міста був парад мототехніки. Показовий виступ місцевих байкарів під керівництвом Олександра Конопльова  не залишив байдужим жодного з глядачів. 

Юні спортсмени та вболівальники на майдані Незалежності не тільки продемонстрували свої спортивні вміння, але показали як вони вміють підтримувати свої команди.

У вечірній час головною площею міста прокрокував парад вишиванок. На початку колони діти несли 9-ти метрове полотно – „Рушник єдності Пирятинської родини“, який вишили талановиті майстрині-вишивальниці нашого району. Свій шестиметровий вишитий рушник презентували учасники клубу за інтересами „Диво“ з села Вікторія. Під час ходи учасники параду вишиванок співали Гімн України.

 З ювілеєм пирятинців привітали – міський голова Рябоконь Олексій Петрович, голова Пирятинської районної державної адміністрації Куча Олег Євгенійович, голова Пирятинської районної ради Пазюк Сергій Георгійович та народний депутат України Кутовий Тарас Вікторович.

В ході свята були вручені сертифікати про призначення стипендії Пирятинської міської ради за особливі досягнення в галузі фізичної культури та спорту вихованці дитячо-спортивної школи Полтавець Олександрі та учню 10 класу Пирятинського ліцею Рябку Русланові за особливі досягнення в освітній діяльності.

Міський голова вручив Грамоти Пирятинської міської ради та подарунки дітям, які стали переможцями конкурсу: „Я – за чисте місто“.

Пирятинці вшанували пам’ять „Небесної сотні“ та загиблих земляків в зоні АТО літературно-музичною композицією „Загиблим героям присвячується“. Велику святкову концертну програму підготували кращі артисти Пирятинського краю.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua