Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2022 року 12:31

Пирятинщина прощалася з Юрієм Пидяком

Пирятинська земля знову вмилася сльозами – сьогодні в останню путь провели земляка, солдата Юрія Пидяка.

Народився та все своє життя він прожив у Пирятині, працював на підприємствах міста. Тут створив свою родину  - разом з дружиною Юлею, яка теж є службовицею Збройних сил України, ростили сина. У нашому місті живуть і батьки Юрія, сестра зі своєю родиною. Для всіх них життя втратило свої барви 26 червня, коли їхній син, чоловік, тато і брат загинув під час бою на Донеччині….

Слова співчуття рідним та близьким Юрія під час прощального мітингу висловили міський голова Андрій Сімонов, командир військової частини, в якій ніс службу загиблий, Анатолій Блажко.

Сльозами вмивалися сотні пирятинців, на колінах проводжаючи до місця вічного спочинку солдата… Адже жорстока, страшна війна забрала ще одне життя, зруйнувала людські долі. Немає тих слів, які б зменшили біль втрати, які б розрадили тих, хто знав Юрія.

Проводжаючи в останню путь своїх Героїв, вже давно ми не вимовляємо фрази: Герої не вмирають…. На жаль, вмирають, гинуть щодня, щогодини, захищаючи рідну землю, захищаючи рідних людей, прикриваючи собою світ від зла, ім'я якому росія…

Вічна пам'ять, Герою…

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua