Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 січня 2022 року 09:00

Працювала бюджетна комісія

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності.

В ході зібрання детально обговорили питання передачі майна закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради. Пропонується передати з балансу міських ліцеїв на баланс відділу освіти , молоді та спорту міської ради нерухоме майно закладів. Такий крок дасть можливість фахівцям відділу освіти, молоді та спорту професійно та оперативно проводити централізовані тендерні закупівлі, в тому числі і продуктів харчування для їдалень.

Розглянули нові програми та пропозиції внесення змін до вже діючих. До затвердження на сесії, зокрема, плануються програми освітянського напрямку, спортивної галузі, підтримки молоді. Так, програмою «Молодь Пирятинщини на 2022 рік» серед іншого планується реалізація конкурсу “Шкільний громадський бюджет”, на фінансування цього заходу передбачено 246 тисяч гривень, на створення молодіжного простору – 55 тисяч гривень.

Підтримку членів профільної комісії здобуло і питання створення комунальної установи «Агенція розвитку Пирятинської громади», яка буде відповідальною за реалізацію заходів по Проєкту „Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання“, що буде реалізуватися в громаді протягом найближчих трьох років. Окрім цього, до функції агенції входитиме підготовка та реалізація проєктів, залучення інвестицій та грантів.

Всі питання, розглянуті на засіданні комісії, здобули підтримку та рекомендовані до розгляду на черговій сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua