Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 січня 2022 року 13:21

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

Під час зібрання розглянуто та схвалено нові цільові програми на 2022 рік, зокрема, Програму «Опікуємося освітою» (загальний обсяг фінансування 10, 2485 мільйона гривень), «Молодь Пирятинщини» (392 тисячі гривень), Програму розвитку пріоритетних видів спорту (328 тисяч гривень). Схвалено зміни до вже діючих програм, серед яких Програма культурно-мистецьких заходів, до якої додано пункт «Заходи Пирятинського КГЦ та його філій» із фінансуванням 300 тисяч гривень, які планується використати в першу чергу на проведення відповідних заходів сільськими закладами культури.

Заслухали та підтримали члени виконавчого комітету і фінансові плани комунальних підприємств громади на 2022 рік. У контексті розгляду цих питань слід відзначити, що КП «Пирятинський водоканал» та КП «Каштан» задекларували початок розробки нових тарифів на свої послуги, оскільки діючі не є економічно обґрунтованими. Під час заслуховування інформації від комунальних лікувальних закладів, головуючий на засіданні секретар ради Сергій Пазюк акцентував увагу членів виконкому на гострій ситуації, що склалася у громаді з нестачею педіатрів та підкреслив, що міська рада активно займається пошуком відповідних фахівців. Заступник директора з економічних питань Пирятинської лікарні Лариса Пономаренко проінформувала про хід виконання ремонтних робіт у дитячому відділенні – наразі облаштовано системи комунікацій, зроблені внутрішні перегородки, підлогу. Невикористані минулорічні кошти є перехідними і їх освоять цього року.

Також членами виконавчого комітету було схвалено рішення про створення фонду житла для внутрішньо переміщених осіб – наприкінці минулого року за кошти державного бюджету було придбано 6 квартир – у Пирятині та Великій Кручі, які надаватимуться для тимчасового проживання (протягом одного року) родинам з числа переселенців. Розподіл цих квартир між представниками відповідної категорії осіб здійснюватиме комісія, яку також було утворено відповідним рішенням виконкому.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua