Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 січня 2022 року 15:16

Пошкоджено майно громади

 

Учора на території залізничного вокзалу невідомі зловмисники пошкодили інформаційну табличку, розроблену в рамках Програми культурно-мистецьких заходів Пирятинською міською радою спільно із краєзнавцями Пирятинщини. Табличка була встановлена минулого року та приваблювала як туристів, так і жителів громади. Часто цікавилися її змістом діти, приїжджі та ті, хто очікував потяг.

Зі слів начальника станції, уламки таблички зібрав у понеділок увечері один із чергових працівників. В управління культури, туризму та охорони культурної спадщини про факт вандалізму повідомили сьогодні. Працівники управління відразу звернулися до поліції із проханням знайти зловмисників. На жаль, це вже не перший випадок пошкодження комунального майна: напередодні новорічних свят було викрадено інформаційну табличку по вул. Успенській, яка містила текст про старовинну цеглу Пирятина.

Шановні жителі громади, закликаємо цінувати комунальне майно та працю людей, що виготовляли таблички. Звертаємо вашу увагу, що більшість інформаційних табличок, що розташовані в місті, знаходяться в полі зору камер спостереження. Також просимо звертатися з ідеями встановлення нових мистецьких та туристичних об’єктів в управління культури, туризму та охорони культурної спадщини. Давайте не нищити, а створювати разом!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua