Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 грудня 2021 року 14:58

Бюджет громади на 2022 рік прийнято!

Сьогодні відбулася двадцять третя сесія Пирятинської міської ради. На початку засідання міський голова Андрій Сімонов вручив Почесну грамоту, передану з Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації керівникові ТОВ “Пирятинський степ” Віктору Кирічевському за вагомий внесок у розвиток сільського господарства.

На засіданні виступила голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, подякувала за розуміння і підтримку районної ради, відзначила плідну й ефективну роботу Пирятинської міської ради та міського голови Андрія Сімонова. Побажала успіхів у наступному році та досягнення поставлених завдань.

Депутат міської ради Олег Куча порушив питання про значне підвищення цін на енергоносії для підприємств. Такий крок держави може призвести до економічної кризи громади, адже підприємства змушені будуть піднімати ціни на продукцію в кілька разів, що неприйнятно для споживачів, або ж взагалі припиняти діяльність, тому депутати підтримали рішення про звернення Пирятинської міської ради до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.

Крім цього, депутати затвердили План соціально-економічного розвитку громади, План роботи ради та понад два десятки цільових програм. Головне питання сесії – прийняття бюджету Пирятинської міської територіальної громади на 2022 рік. Начальник фінансового управління Світлана Кеда презентувала структуру доходів та видатків на наступний рік. Доходи бюджету плануюються у розмірі 350 мільйонів гривень. Після обговорення депутати одноголосно підтримали запропонований проєкт бюджету.

Далі затвердили ряд земельних питань. Серед них -  про передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у приватну власність 28 учасникам бойових дій.

“Не зважаючи на всі виклики, які нам довелося долати протягом року, нам вдалося зробити багато хороших справ. І все це завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та виконавчого комітету. Щиро дякую всім за роботу і сподіваюся, що наступного року ми зможемо примножити список здобутків”, - відзначив міський голова Андрій Сімонов.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua