Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 грудня 2021 року 15:54

Депутати готуються до чергової сесії

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності. Депутати розглянули ряд цільових програм на 2022 рік. Сім з них стосуються підтримки медичної галузі громади. Мінімальна потреба на реалізацію заходів програм у наступному році складає близько 13 мільйонів гривень. Варто відзначити, що більше 1,5 млн грн передбачається на організацію харчування хворих стаціонарних відділень Пирятинської лікарні. Тобто - всі хворі в стаціонарі харчуватимуться за кошти бюджету громади.

Не менш важливою є Комплексна програма соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2022 рік. На її заходи потрібно близько 5,7 млн гривень. Це надання матеріальної допомоги на лікування, відшкодування на пільгове перевезення окремих категорій громадян, надання одноразової допомоги при народженні дитини, соціальний захист військово-службовців, військовозобов’язаних, учасників АТО, ООС та членів їх сімей, які проживають на території громади та інші.

Також сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської етики та ЗМІ. Члени комісії розглянули План соціально-економічного розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2022 рік, який розглядається на всіх профільних комісіях. План був опублікований на сайті громади, де всі охочі могли з ним ознайомитись. Як зазначила начальник управління економіки та агропромислового розвитку Ірина Солдатова, жодних письмових звернень та зауважень до Плану не надходило. Тож депутати прийняли рішення винести його на затвердження сесії як і решту питань порядку денного.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua